blob
L'Indre (36)

Berry province

De Indre ligt in de vroegere Koninklijke provincy van de Berry, een streek die veel te bieden heeft. Kastelen zoals dat van Valencay, Azzay Le Ferron of Le chateau de Bouge of ... .
Aan leuke steden geen gebrek, Chateauroux, de departementele hoofdstad, Le Blanc met zijn ecomuseum of het pitoreske Saint Gaultier zullen je zeker verrassen.
Touristen vind je in de Berry maar weinig, maar natuur des te meer met als hoogtepunt het regionale natuurgebied de Brenne.

Ga op ontdekking in dit vergeten stukje Frankrijk.

De Indre
De Indre
De Indre
L'Indre et Loire (37)

Les plus prestigieux chateaux de la Loire

Indre-et-Loire een hoogtepunten van Franse Renaissance nodigt uit tot de ontdekking van zijn rijk erfgoed, zijn historische schatten en zijn schitterende steden.

Op een uurtje rijden van Champ Rocher vind U deze prachtige streek.

Indre et Loire
Indre et Loire
Indre et Loire
La Vienne (86)

Pays du futuroscope

Met Angle sur l'anglin, La Roche-Posay, Chauvigny, Montmorillon, Saint-Savin, ... op minder dan een half uurtje rijden vind je hier fantastische getuigen van de rijke geschiedenis van dit departement.
Nog een half uurtje verder kom je in Poitiers waar je naast cultuur en geschiedenis ook aangename winkels kan vinden. Met al deze historische sites zou je futuroscope misschien vergeten waar de toekomst vandaag getoond.

Verleden, heden en toekomst vind je naast elkaar in dit verrassende departement.

De Vienne
De Vienne
De Vienne
Contact

Contacteer ons

  

Adres

Le Champ Rocher
Karel en Adeline Saerens
Route D43
F 36220 Lingé
France

e-mail